Kirjanpito ja taloushallinnon palvelut Järvenpäässä

Taloushallinnon palveluina tarjoamme kirjanpito-, tilinpäätös- ja veroilmoituspalveluita. Peruspalveluun sisältyy kirjanpidon hoito juoksevasti kuukausittain siten, että kirjanpitoon perustuvat viranomaisille suoritettavat verot ja maksut voidaan tilittää ajallaan ja oikein. Sopimuksesta palvelemme asiakkaitamme myös asiakkaan luona asiakkaan omilla laitteilla ja ohjelmilla. Toimimme Järvenpäästä käsin pk-seudulla ja Keski-Uudellamaalla.

Kuukausittainen tilanteen seuranta

Kuukausittain laadittavat välitilinpäätökset tehdään yhä useammin kaikkine jaksotuksineen. Tällöin kuukausittainen kannattavuuden ja taloudellisen aseman seuranta antaa mahdollisimman oikean kuvan eikä tilinpäätöksen yhteydessä pääse syntymään yllätyksiä.

Tilinpäätös yrityksen etu edellä

Kirjanpidosta johdetaan tilikausittain tilinpäätös, joka sisältää pienten ja keskisuurten yritysten kohdalla tavallisesti taseen, tuloslaskelman ja liitetiedot sekä tarvittavat tilinpäätöksen erittelyt. Toimistollamme on hyvät valmiudet suorittaa tilinpäätössuunnittelua parhaaseen tulokseen pääsemiseksi mm. verotuksen kannalta.

Veroilmoitukset ja muut pakolliset ilmoitukset

Hoidamme sopimuksesta myös asiakkaan puolesta tarvittavat yhtiöoikeudelliset pöytäkirjat ja teemme pakolliset ilmoitukset viranomaisten ylläpitämiin rekistereihin.

Tarjoamme asiakkaillemme veroilmoitusten laadintapalvelua.

Sähköinen taloushallinto sujuvoittaa yrityksen arkea

Olemme panostaneet sähköiseen taloushallintoon, joka vähentää papereiden käsittelyä ja säilytystä fyysisissä arkistoissa. Käytössämme on IBM Lotus Notes asiakkuuden hallintaohjelma (CRM), jonka avulla on mahdollista toteuttaa taloushallinnon asiakirjojen säilytys ilman papereita. Ohjelmiston ansiosta on myös mahdollista jakaa asiakirjoja ja raportteja paikallisverkossa ja internetissä sekä laskuttaa sähköisesti Finvoice-standardin mukaisesti.

Käytössämme ovat seuraavat ohjelmistot:

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Atsoft Oy:n Asteri-ohjelmistot (www.atsoft.fi)

Veroilmoituksen laadintapalvelut

Atsoft Oy:n Asteri-tuloveroilmoitus, joka niin ikään mahdollistaa sähköisen ilmoittamisen (www.atsoft.fi)

Palvelujamme myös täydentää hyvä asiantuntijaverkosto, jota voimme tarvittaessa konsultoida tilanteen mukaan.

Kirjanpitäjä yrityksesi ehdoilla

Olipa kyse sitten pienestä aloittelevasta yrityksestä tai jo kauemman aikaa toimineesta keskisuuresta yrityksestä, ammattitaitoiseen kirjanpitäjään panostaminen kannattaa. Kirjanpidon ulkoistus säästää huomattavasti yrittäjän itsensä aikaa ja ennaltaehkäisee verotukseen ja viranomaisasioihin liittyviä epäselvyyksiä ja virhemenettelyjä.

Kysy tarjous yrityksesi kirjanpidosta tai muista taloushallinnon palveluista

Oli yrityksesi tarpeissa sitten ulkoistaa koko kirjanpito, tilata tilinpäätös tai saada asiantuntija-apua taloushallinnon asioista, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!